Počitnice
VPIS
806  |  A+ | a-
VABIMO K VPISU V GLASBENO ŠOLO KOPER,
PODRUŽNICO IZOLA IN PODRUŽNICO PIRAN
za šolsko leto 2018/2019
...............................................................................................


Pozor  Aplikacija za vpis je še deloma odprta !

Prijave za vpis/preizkus glasbenih sposobnosti na spletni strani Glasbene šole Koper
rokaod 5. maja 2018 od 9. ure dalje.
...............................................................................................


Spoštovani starši!
Dobrodošli na spletni strani e-prijave Vašega otroka v Glasbeno šolo Koper / podružnico Izola / podružnico Piran.

Preizkusi bodo potekali v času od 19. do 30. maja 2018. Pri prijavi upoštevajte občino stalnega bivališča, sicer prijava ne bo veljavna. Upoštevali bomo samo popolno izpolnjene obrazce. O uspešnosti pravilne prijave boste preko e-pošte samodejno obveščeni (preverite vaš reklamni - spam filter).


Pozor  Aplikacija za vpis je še deloma odprta !

Vsa nadaljna navodila boste prejeli po Vaši prijavi.

 
Top

 

NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss Na odmeve se lahko naročite in ob novem članku boste obveščeni. / Vsi odmevi ...

Dragi starši in skrbniki.

Veseli nas da ste se v šolskem letu 2017/18 odločili svojega otroka prepustiti v vzgojo in izobraževanje Glasbeni šoli Koper, podružnici Izola in Piran. Zavzemali se bomo, da bodo vaši otroci deležni kvalitetnega pouka, prijaznega okolja in motivacije za doseganje novih veščin in znanj pri inštrumentu, petju in plesu. Najboljše učenke in učence pa bomo kot vsako leto tudi v letošnjem šolskem letu še dodatno nagradili.

Naši otroci, učenke in učenci se dnevno srečujejo z mnogimi izzivi in nalogami, ki jih narekujejo obveznosti osnovne, srednje šole, obveznosti do družine in prijateljev. Te obveznosti otrokom vzamejo obilico časa. Tudi v glasbenem izobraževanju je zelo pomembno vsakodnevno posvečanje svojemu inštrumentu, petju ali plesu, saj le na tak način lahko učenci dosežejo dobre rezultate pri obvladovanju inštrumenta, ubrano muziciranje in izražanje v glasbi, hkrati pa izpolnijo svoja pričakovanja in v glasbenem svetu resnično uživajo.

Ukvarjanje z glasbo – vadenje- igranje inštrumenta, igranje v komornih skupinah, orkestrih in petje v zborih, ples spodbujajo in krepijo sekundarne sposobnosti posameznika, ki imajo učinke v vsakodnevnih opravilih v privatnem kot tudi v profesionalnem življenju posameznika. To so kreativnost, vztrajnost, motivacija, strpnost, zmožnost sodelovanja v skupini in krepitev pripadnosti skupini.

Skozi glasbo vašemu otroku ponujamo zmožnost spoznavati sebe in sveta okoli sebe, drugačne komunikacije in kultivacijo drugih socialnih veščin. Glasba je univerzalni jezik, saj je notno črtovje in notni zapis po celem svetu enak in ne pozna meja, ne barve kože ali verske pripadnosti.

Iztok Babnik
Ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar