POLETNA KITARSKA USTVARJALNICA 2022
3266  |  A+ | a-
KDAJ?
Od nedelje, 26. junija do srede, 29. junija 2022.

KJE?
Na Sinjem vrhu nad Ajdovščino.

KOMU JE NAMENJENA?
Mladim glasbenikom – kitaristom, ki so dopolnili vsaj 10 let in obiskujejo višje razrede kitare v glasbeni šoli oziroma so dijaki umetniških gimnazij.

ŠTIRJE DNEVI, POLNI GLASBENEGA USTVARJANJA, DRUŽENJA IN DEJAVNOSTI V NARAVI
V štirih dneh bodo udeleženci imeli možnost skupnega ustvarjanja v orkestrski igri. Delo bo potekalo po skupinah in s celotnim orkestrom z mentorji z veliko izkušnjami pri glasbenem poučevanju. Poleg ustvarjanja na glasbenem področju bodo udeleženci imeli možnost preživeti veliko skupnih, aktivnih trenutkov in sproščenih pohodov v čudoviti, neokrnjeni naravi v okolici Sinjega vrha nad Ajdovščino.
Obogatitev programa je zaključni koncert, ki vsako leto navduši starše in ostalo publiko.

VEČ O USTVARJALNICI 2022 IN PRIJAVA

TopArnes

Erasmus

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Spoštovani starši in skrbniki

Šolsko leto 2021/2022 začenjamo z velikim optimizmom. Želimo si, da bi glasbena šola v tem šolskem letu delovala brez kakršnihkoli omejitev, ki smo jim bili priča v zadnjem letu in pol. Z novim zagonom in bogatimi izkušnjami iz preteklih let bomo našim mladim glasbenicam in glasbenikom, plesalkam in plesalcem ponudili kar se da kvalitetno znanje.

Učenje inštrumenta in plesa, kot je znano, spodbuja samodisciplino, vztrajnost, motivacijo ter ima pozitivne učinke na izgradnjo otrokove osebnosti, ki so pogoj in formula ne le za uspeh v glasbeni šoli, ampak tudi v življenju. Nastopi pred občinstvom pri učencih vzpodbujajo samozavest, ki je v življenju še kako pomembna.

Zahvaljujem se vam za zaupanje v nas in našo glasbeno šolo v šolskem letu 2021/2022 in verjamem , da bomo v procesu izobraževanja izpolnili vsa vaša pričakovanja in pričakovanja vaših otrok.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar