alert Zaključni koncerti: GŠ Koper / podružnica Izola / podružnica Piran
POLETNA KITARSKA USTVARJALNICA 2023
4093  |  A+ | a-
KDAJ?
Od sobote, 24. junija do ponedeljka,
26. junija 2023.

KJE?
Glasbena šola Koper.

KOMU JE NAMENJENA?
Mladim glasbenikom – kitaristom, ki so dopolnili vsaj 10 let in obiskujejo višje razrede kitare v glasbeni šoli oziroma so dijaki umetniških gimnazij.

TRIJE DNEVI, POLNI GLASBENEGA USTVARJANJA IN DRUŽENJA
V treh dneh bodo udeleženci imeli možnost skupnega ustvarjanja v orkestrski igri. Delo bo potekalo po skupinah in s celotnim orkestrom z mentorji z veliko izkušnjami pri glasbenem poučevanju. Poleg ustvarjanja na glasbenem področju se bodo udeleženci med seboj veliko družili in uživali v sproščenem vzdušju. Obogatitev programa je zaključni koncert, ki vsako leto navduši starše in ostalo publiko.

VEČ O USTVARJALNICI 2023 IN PRIJAVA
 
Top

 

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Dragi starši in skrbniki, lepo pozdravljeni v šolskem letu 2022/2023.

Na Glasbeni šoli Koper s podružnicama v Izoli in Piranu si želimo, da bi vaši otroci in mladostniki z veseljem hodili k pouku inštrumenta, nauka o glasbi, plesa in k drugim predmetom, ki jih glasbena šola ponuja. Poleg glasbe in veščin igranja na inštrument ter plesa, bomo vaše otroke usmerjali v vrednote, kot so sodelovanje, sprejemanje drugačnosti in raznolikosti, delavne navade in disciplino.

In ne pozabimo, da smo šola, ki zahteva znanje, za katerega so odgovorni naši učitelji. Zaupajte nam in našim učiteljem. Smo šola z dolgoletno tradicijo in zakladnico znanja ter izkušnjami na glasbeno pedagoškem področju.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar