Obvestilo GDPR
5967  |  A+ | a-
Spoštovani uporabniki elektronskega obveščanja,

v kolikor želite prejemati elektronska sporočila oziroma elektronska obvestila Glasbene šole Koper, podružnice Izola in podružnice Piran, vas prosimo, da podate osebno privolitev za elektronsko obveščanje (Splošna uredba EU o varstvu podatkov - GDPR).
Vaši elektronski naslovi bodo šele po podani privolitvi uporabljeni izključno za potrebe elektronskega obveščanja. Iz prejemanja elektronskih sporočil Glasbene šole Koper, Izola in Piran se lahko kadarkoli odjavite.

Kliknite za privolitev ali odjavo od prejemanja obvestil

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.
Glasbena šola Koper, Izola in Piran
Top

 

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Spoštovani starši in skrbniki

Šolsko leto 2021/2022 začenjamo z velikim optimizmom. Želimo si, da bi glasbena šola v tem šolskem letu delovala brez kakršnihkoli omejitev, ki smo jim bili priča v zadnjem letu in pol. Z novim zagonom in bogatimi izkušnjami iz preteklih let bomo našim mladim glasbenicam in glasbenikom, plesalkam in plesalcem ponudili kar se da kvalitetno znanje.

Učenje inštrumenta in plesa, kot je znano, spodbuja samodisciplino, vztrajnost, motivacijo ter ima pozitivne učinke na izgradnjo otrokove osebnosti, ki so pogoj in formula ne le za uspeh v glasbeni šoli, ampak tudi v življenju. Nastopi pred občinstvom pri učencih vzpodbujajo samozavest, ki je v življenju še kako pomembna.

Zahvaljujem se vam za zaupanje v nas in našo glasbeno šolo v šolskem letu 2021/2022 in verjamem , da bomo v procesu izobraževanja izpolnili vsa vaša pričakovanja in pričakovanja vaših otrok.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar