Sporočila
1033  |  A+ | a-

KLAVIR
Jasna Jerman

Dne 20. oktobra 2017 pri učiteljici Jasni Jerman ne bo pouka.

POZAVNA
Andraž Cencič

Dne 16. oktobra 2017 pri učitelju Andražu Cenciču ne bo pouka.

POZAVNA
Mirko Orlač

Dne 16. oktobra 2017 pri učitelju Mirku Orlaču ne bo pouka.

KLAVIR
Piroška Sič Birsa

Dne 13. in 16. oktobra 2017 pri učiteljici Piroški Sič Birsa ne bo pouka.

SFG 1.b, GŠ Koper
Sindija Šiško

Dne 16. oktobra 2017 oddelek SFG 1. b ne bo imel pouka.
Nadomeščanje:
v torek, 17. oktobra 2017, ob 18:30

FLAVTA
Špela Molek

Dne 13. novembra 2017 pri učiteljici Špeli Molek ne bo pouka. 
Top

 

NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss Na odmeve se lahko naročite in ob novem članku boste obveščeni. / Vsi odmevi ...

Dragi starši in skrbniki.

Veseli nas da ste se v šolskem letu 2017/18 odločili svojega otroka prepustiti v vzgojo in izobraževanje Glasbeni šoli Koper, podružnici Izola in Piran. Zavzemali se bomo, da bodo vaši otroci deležni kvalitetnega pouka, prijaznega okolja in motivacije za doseganje novih veščin in znanj pri inštrumentu, petju in plesu. Najboljše učenke in učence pa bomo kot vsako leto tudi v letošnjem šolskem letu še dodatno nagradili.

Naši otroci, učenke in učenci se dnevno srečujejo z mnogimi izzivi in nalogami, ki jih narekujejo obveznosti osnovne, srednje šole, obveznosti do družine in prijateljev. Te obveznosti otrokom vzamejo obilico časa. Tudi v glasbenem izobraževanju je zelo pomembno vsakodnevno posvečanje svojemu inštrumentu, petju ali plesu, saj le na tak način lahko učenci dosežejo dobre rezultate pri obvladovanju inštrumenta, ubrano muziciranje in izražanje v glasbi, hkrati pa izpolnijo svoja pričakovanja in v glasbenem svetu resnično uživajo.

Ukvarjanje z glasbo – vadenje- igranje inštrumenta, igranje v komornih skupinah, orkestrih in petje v zborih, ples spodbujajo in krepijo sekundarne sposobnosti posameznika, ki imajo učinke v vsakodnevnih opravilih v privatnem kot tudi v profesionalnem življenju posameznika. To so kreativnost, vztrajnost, motivacija, strpnost, zmožnost sodelovanja v skupini in krepitev pripadnosti skupini.

Skozi glasbo vašemu otroku ponujamo zmožnost spoznavati sebe in sveta okoli sebe, drugačne komunikacije in kultivacijo drugih socialnih veščin. Glasba je univerzalni jezik, saj je notno črtovje in notni zapis po celem svetu enak in ne pozna meja, ne barve kože ali verske pripadnosti.

Iztok Babnik
Ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar