Sporočila
6332  |  A+ | a-
NGL - oddelki 3. č, 4. c, 5. c, 6. č
Irena Čok

Dne 28. februarja 2018 bo pouk v oddelkih 3. č, 4. c, 5. c in 6. č potekal po spremenjenem urniku.
4. c: 15:15 - 16:15 - pouk po urniku
        16:15 - 17:15 - udeležba na šolskem nastopu
6. č: 16:15 - 17:15 - pouk po urniku (poslušanje nastopa v dvorani)
3. č: 15:40 - 17:15 - vaja v učilnici; generalka in nastop v dvorani
        17:30 - 18:30 - redni pouk odpade
5. c: 16:15 - 17:15 - vabljeni na nastop sošolcev
        18:30 - 19:30 - pouk po urniku

ZIMSKE POČITNICE
V času od 19. do vključno 23. februarja 2018 bodo potekale zimske počitnice.

KNJIŽNICA
V času od 20. do vključno 22. februarja 2018 bo knjižnica zaprta.
 
Top

 

NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss Na odmeve se lahko naročite in ob novem članku boste obveščeni. / Vsi odmevi ...

Dragi starši in skrbniki.

Veseli nas da ste se v šolskem letu 2017/18 odločili svojega otroka prepustiti v vzgojo in izobraževanje Glasbeni šoli Koper, podružnici Izola in Piran. Zavzemali se bomo, da bodo vaši otroci deležni kvalitetnega pouka, prijaznega okolja in motivacije za doseganje novih veščin in znanj pri inštrumentu, petju in plesu. Najboljše učenke in učence pa bomo kot vsako leto tudi v letošnjem šolskem letu še dodatno nagradili.

Naši otroci, učenke in učenci se dnevno srečujejo z mnogimi izzivi in nalogami, ki jih narekujejo obveznosti osnovne, srednje šole, obveznosti do družine in prijateljev. Te obveznosti otrokom vzamejo obilico časa. Tudi v glasbenem izobraževanju je zelo pomembno vsakodnevno posvečanje svojemu inštrumentu, petju ali plesu, saj le na tak način lahko učenci dosežejo dobre rezultate pri obvladovanju inštrumenta, ubrano muziciranje in izražanje v glasbi, hkrati pa izpolnijo svoja pričakovanja in v glasbenem svetu resnično uživajo.

Ukvarjanje z glasbo – vadenje- igranje inštrumenta, igranje v komornih skupinah, orkestrih in petje v zborih, ples spodbujajo in krepijo sekundarne sposobnosti posameznika, ki imajo učinke v vsakodnevnih opravilih v privatnem kot tudi v profesionalnem življenju posameznika. To so kreativnost, vztrajnost, motivacija, strpnost, zmožnost sodelovanja v skupini in krepitev pripadnosti skupini.

Skozi glasbo vašemu otroku ponujamo zmožnost spoznavati sebe in sveta okoli sebe, drugačne komunikacije in kultivacijo drugih socialnih veščin. Glasba je univerzalni jezik, saj je notno črtovje in notni zapis po celem svetu enak in ne pozna meja, ne barve kože ali verske pripadnosti.

Iztok Babnik
Ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar