d
RAZPIS
2555  |  A+ | a-
OBJAVLJAMO RAZPIS
za izbor mladega skladatelja, 6 članov godalnega orkestra, 1 izvajalca diatonične harmonike in 2 solopevca (do 35 leta starosti z zaključeno prvo stopnjo študija=, za sodelovanje v projektu SPAM – Suoni di Pietra dell’Appennino Mediterraneo. Projekt združuje Italijo, Slovenijo in Albanijo.

Prijavite se lahko do 31. 7. 2022 do 12. ure

Več si preberite na:
http://www.comune.grumentonova.pz.it/bandi/spam2022/spam2022.htm

Spletna stran:  www.suonidipietra.it

Za morebitna vprašanja pišite na mail: tat.jercog@gmail.com


 
Top

Erasmus

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Spoštovani starši in skrbniki

Šolsko leto 2021/2022 začenjamo z velikim optimizmom. Želimo si, da bi glasbena šola v tem šolskem letu delovala brez kakršnihkoli omejitev, ki smo jim bili priča v zadnjem letu in pol. Z novim zagonom in bogatimi izkušnjami iz preteklih let bomo našim mladim glasbenicam in glasbenikom, plesalkam in plesalcem ponudili kar se da kvalitetno znanje.

Učenje inštrumenta in plesa, kot je znano, spodbuja samodisciplino, vztrajnost, motivacijo ter ima pozitivne učinke na izgradnjo otrokove osebnosti, ki so pogoj in formula ne le za uspeh v glasbeni šoli, ampak tudi v življenju. Nastopi pred občinstvom pri učencih vzpodbujajo samozavest, ki je v življenju še kako pomembna.

Zahvaljujem se vam za zaupanje v nas in našo glasbeno šolo v šolskem letu 2021/2022 in verjamem , da bomo v procesu izobraževanja izpolnili vsa vaša pričakovanja in pričakovanja vaših otrok.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar