NOVOSTI S PLAČEVANJEM ŠOLSKIH PRISTOJBIN
5678  |  A+ | a-
Koper, 14. oktobra 2022

Spoštovani starši in skrbniki,

V letošnjem šolskem letu 2022/23 smo posodobili pravilnik o šolskih pristojbinah. Spremembe se v večjem delu nanašajo na cenik za materialne stroške programov, ki jih v Glasbeni šoli Koper, Izola in Piran izvajamo.
Cene nadomestila za materialne stroške za naše redne programe, niso bile spremenjene od leta 2007. V tem obdobju petnajstih let, so cene dejanskih  stroškov zrasle. Za zagotavljanje  kvalitetnih storitev, ki jih Glasbena šola Koper s podružnicama nudi, smo primorani zvišati pristojbine in sprejeti nove cene šolskih pristojbin, ki so: letna vpisnina, mesečni prispevek za materialne stroške in mesečna izposojevalnina za izposojo šolskega inštrumenta.
Spremembe pravilnika o šolskih pristojbinah za glasbeno šolo Koper je Svet zavoda sprejel na 10. redni seji dne 12. oktobra 2022. Nov pravilnik stopi v veljavo s 1. septembrom 2022.
Izjave o načinu plačevanja šolskih pristojbin, ki ste nam jih posredovali, bomo obdelali v najkrajšem času. Vsi tisti, ki pa še niste poslali izpolnjene izjave, vas pozivamo , da to storite v najkrajšem možnem času.
Zahvaljujem se za vaše sodelovanje in razumevanje.

S spoštovanjem,

IZTOK BABNIK,
ravnatelj GŠ Koper

Več o šolskih pristojbinah ...

____________________________________________________________________________

Z željo po manjši porabi papirja in stroškov pošiljanja položnic ter plačil provizij za plačilo, smo se odločili omogočiti tudi ne papiren prejem računov za opravljene storitve ( v nadaljevanju UPN) in ostalih dopisov računovodstva (obvestila, opomini, informacija o odprtih postavkah).


PODROBNA OBRAZLOŽITEV VRST PLAČEVANJ

Izjava o načinu plačevanja obveznosti in prejemu računov

Izjava za prejemanje položnic v PDF obliki

Obrazec za direktno obremenitev - Excel / PDF


 

NOVEJŠE NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss   Vsi prispevki - novejši in starejši - na enem mestu ...

Spoštovani.

Ob začetku šolskega leta vam želim dobrodošlico na glasbeni šoli Koper, ki se s svojo dejavnostjo razteza po štirih občinah slovenske Istre.
Vsako šolsko leto je nekaj posebnega in vsako šolsko leto se v mnogih pogledih razlikuje od predhodnih. In prav je tako.
Drage učenke, dragi učenci želim vam veliko zadovoljstva in uspeha, ki ga boste – verjamem dosegli s pridnim delom in vsakodnevnim vadenjem instrumenta in petja.
Vsi zaposleni na glasbeni šoli Koper, podružnici Piran in Izola si želimo, da bi skozi vrata glasbene šole prihajali nasmejani, kot tudi odhajali zadovoljni in z nasmeškom na obrazu.
Srečno in veliko doživetih melodij vam želim v tem šolskem letu.

Iztok Babnik,
ravnatelj Glasbene šole Koper

Babnik

Šolski koledar